Гардеробер KENT 225 OG

Гардероба KENT 225 OG, во бел и сив даб дизајн, има странично поставени сегменти со полици и централно позициониран дел со гардероба. Посебна придобивка од овој модел е левото позиционирано огледало и механизмот за лизгање што придонесува за економична организација на достапниот простор. Тоа е дел од истоимената колекција која носи допир на елегантни класици и рафиниран вкус во вашиот дом.

223,5 cm
67,0 cm
227,0 cm
Сив Даб, Бел Даб

Сподели: