КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

До новата автобуска станица, веднаш до бензинската на Металопромет.

Адреса

   Ул. Климент Охридски број 51, Струмица

Јавете се

  +389 034/354-400
  +389 078/314-999

Емаил

  contact@mebelartin.mk

ПИШЕТЕ НИ!