ЗА НАС

НИЕ СМЕ МЕБЕЛ АРТИН

Нашата компанија започна со работа во 2012 година како АРТИСАН МЕБЕЛ. Започнавме со производство на тапациран мебел. Во 2019 година го отворивме еден од најголемите изложбени салони за мебел во југоисточна Македонија, МЕБЕЛ АРТ ИН.

Нашата компанија денес брои над 50 вработени. Располагаме со сопствен погон за призводство на тапациран мебел.

Ние сме застапници за Југоисточен регион на компанијата Форма Идеале(линк) од Србија, која произведува плочест мебел.

Вршиме достава низ цела Македонија на нашите производи со 3 сопствени возила.

formaideale.rs