Гардеробер LOGAN 180 OG

Моделот за гардероба LOGAN 180, во сив даб дизајн и сегмент со предни ретровизори, ветува внатрешна практичност и максимално искористување на просторот. Употребливиот простор на овој модел има сет на полици и гардероба за уредно подредена гардероба.

184,0 cm
61,0 cm
207,5 cm
Сив храст

Сподели: