Гардеробер KSANTI 270 OG

KSANTI 270 OG гардероба, во груб бел образец со бели 3Д МДФ лакови со лак со апликација, е дел од истоимената колекција на елементи за спална соба. Има две шипки за гардероба лево и десно, а четири полици во средина. KSANTI 270 OG има големо огледало позиционирано во центарот. Има можност за додавање полици, како и засилувачи на странични врати.

262,5 cm
65,5 cm
222,0 cm
Бела, Лак Бела Фолија

Сподели: