Free

Гардеробер CANON 180 OG

Гардеробата CANON 180 OG, во сив даб декор со фронтови обложени со песок 3D МДФ лесна фолија со апликација, е дел од истоимената колекција на елементи за спална соба. Има гардероба од лево, и четири полици од десно. Придобивката на CANON 180 OG е големото огледало на десниот лизгачки елемент.

178,0 cm
58,0 cm
216,0 cm
Бела, Лак бела фолија

Сподели: