Free

Гардеробер CANON 180

CANON 180, во сив даб декор со фронтови обложени со песок 3D МДФ лесна фолија со апликација, е дел од истоимената колекција на елементи за спална соба. Има гардероба од лево, и четири полици од десно.

178,0 cm
58,0 cm
216,0 cm
Даб, Песок Лак фолија

Сподели: